Szalonvezetőnk Katona Anna, mester virágkötő, a magyar virágkötészeti szakmai élet aktív résztvevője, virágkötészeti versenyek zsűritagja, különböző kiállítások szereplője. Szakmai eseményeket gyakran népszerűsít különbféle médiában.

Üzletünkben különböző történelmi koroknak megfelelő (klasszikus), pl: Barokk, Empire, Biedermeier kompozíció rendelhető. Az utóbbi években szintén közkedveltek a minimal designban készült alkotások. Többször kaptunk megrendelést különféle programok színpadi díszítésére.

Az üzlet szezononként megújul, amivel szintén egyfajta inspirációt kívánunk nyújtani a vásárlóknak.

A különböző érzések és hangulatok kifejezésére a virág a legjobb eszköz. A virág, a virágkompozíció pszichikai hatással van az emberekre. Megeshet, hogy egy tárgyaló asztalra helyezett virágkötészeti alkotás plusz figyelmességet jelent és pozitívan befolyásolhatja az üzletmenetet. A családi otthon melegét, a lakás hangulatát élővé teszi. Néha egy szál rózsa vagy egy csokor egy életre meghatározó lehet az ember lelkében, és ezt semmi mással nem lehet pótolni.

Ahogy az napjainkban már elvárható, az Annart nagy hangsúlyt fektet környezetünk védelmére. Természetes anyagokkal, virágokkal és kiegészítőkkel dolgozunk, művirágokat nem használunk. Növényeinket is környezetbarát anyagokkal ápoljuk, vegyszereket nem alkalmazunk. Emellett üzletünkben környezetbarát, növényi alapanyagú tisztítószereket használunk, hogy ezzel is óvjuk a növényeinket és a környezetünket egyaránt.

Számunkra a munka érték, és a vevők korrekt kiszolgálása alapvető szempont. A megbízhatóság, kiszámíthatóság a leglényegesebb a vevők felé. Éppen ezért feladatunknak tekintjük, hogy az általunk készített virágkompozíciók a kívánt hatást érjék el.

Látogasson el üzletünkbe, mely 2012 decemberében az MVVSZE elbírálása alapján 5 csillagos minősítést szerzett.

Várjuk szeretettel!

Annart Virágszalon Budapest