Esküvő

Minél közelebb érkezik a "Nagy Nap", annál izgatottabb a menyasszony, annál kevesebb az idő, de ezek ellenére szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen. Valószínű ezen sorok olvasása alatt sok menyasszony magára ismert!

Az esküvői szertartáson a virág nem csupán dekoráció, hanem intenzív érzelmeket közvetít. Ezért fontos a jó virágkötő kiválasztása, hiszen a valódi érték egyre inkább a virágkötőben rejlő szaktudásból, kreativitásból és inspirációból fejeződik ki.

Az Annart Virágszalon csapata leveszi válláról a terhet, elkészíti esküvőjének virágdekorációját, amely mindent magába foglal amire egy esküvő során szükség van: teremdíszítést, asztali- és autó- dekorációt, menyasszonyi csokrot, dobócsokrot, vőlegénykitűzőt, koszorúslány, fejdíszt, karkötőt, köszönőcsokrot a szülőknek.....ugye mennyi mindenre szüksége van még?

Nem kell kétségbe esni, mi elkészítjük és házhoz szállítjuk a díszeket, csokrokat, feldíszítjük a termet, az ország bármely pontján. Önnek nincs más dolga csak igent kell mondania!